Welkom bij Salon 42.

Salon 42 is een kleinschalige trimsalon in Emmeloord in de gemeente Noordoostpolder.

In april 2020 zijn we begonnen met de opbouw van een blokhut, welke moest gaan dienen als toekomstige salon. Langzamerhand werd deze blokhut omgetoverd. Eerst werden de nodige leidingen en afvoeren gelegd zoals elektra, water (warm en koud) en riolering. De vloer kon er daarna in en de wanden werden van binnen geplaatst. Ook zijn er drie kozijnen met ramen in gekomen voor de nodige lichtinval en ventilatie. We hebben twee deuren in de salon, een eigen ingang en eentje voor de bezoekers. De salon is verder helemaal geïsoleerd van vloer tot plafond/dak en de ramen zijn voorzien van dubbel glas.

De salon is van alle gemakken voorzien, zoals een trimtafel, een bad met waterblazer (deze is ook los te gebruiken), de nodige gereedschappen en is dan ook ideaal voor een één op één trimbeurt in de salon. Op dit moment komen er alleen honden in de salon, maar in de toekomst zijn ook katten en konijnen welkom.

NIEUW IN DE SALON!!

De airco is geïnstalleerd! Zowel in de winter als in de zomer is de salon aangenaam verwarmd en/of verkoeld door onze airco. Hierdoor wordt het voor uw huisdier nog meer genieten tijdens de trimbeurt. Een hele mooie toevoeging in de salon waar we heel blij mee zijn!!

Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze salon, vragen hebt of gewoon eens een kijkje wilt komen nemen, u bent van harte welkom.

Het zakelijke nummer is inmiddels actief!

Wij zijn te vinden op Facebook en Instagram. Graag voor het maken van een afspraak dit via WhatsApp, een bericht op Facebook Messenger of e-mail doen.

I.V.M. Covid-19 houden wij ons zoveel als mogelijk aan de R.I.V.M. richtlijnen.

One Comment so far:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *