Even voorstellen

Mijn naam is Greta van der Veen. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben we drie hondjes, Franse Bulldogs (zie foto hieronder). Nee inderdaad, dit zijn geen trimhondjes :). We wonen al acht jaar met veel plezier in Emmeloord, waarvan een klein half jaartje op Curaçao. Buiten het feit dat ik ben opgegroeid met honden, katten, konijnen en vogels, is mijn liefde en passie voor dieren ECHT begonnen op Curaçao.

Omdat er daar zoveel verwaarlozing van honden en katten plaatsvindt op de meest verschrikkelijke manieren, heeft ons avontuur daar maar kort geduurd. In dit verhaal wil ik er niet verder over uitwijken, maar voor onze begrippen is het ongekend.

Terug in Nederland wist ik dat ik met dieren wilde gaan werken. Deze beestjes hebben geen stem, die stem zijn wij. Wij bepalen of ze het goed hebben, daarom wil ik in ieder geval zorgen dat alle dieren die bij mij komen het goed hebben. Zoals het hoort.

Per 1 oktober 2020 ben ik officieel open en is de salon (van binnen) af. Ik hoop u dan ook graag te ontvangen bij mij in de salon.

Groetjes van Greta van der Veen